Detalii despre vizita oficială a președintelui Maia Sandu la Bruxelles. Cine va face parte din delegația care o va însoți

  • 15 Ianuarie 2021 15:15
Detalii despre vizita oficială a președintelui Maia Sandu la Bruxelles. Cine va face parte din delegația care o va însoți

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 18-19 ianuarie 2020 o vizită oficială la Bruxelles. În cadrul acesteia, Maia Sandu va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt din cadrul instituțiilor Uniunii Europene, potrivit unui comunicat al Președinției.

Astfel, Maia Sandu va discuta cu președintele Consiliului European, Charles Michel, președinta Comisiei Europene, cu Ursula Von Der Leyen, Înaltul Reprezentat al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședinte al Comisiei Europene, Josep Borell, comisarul European pentru Budget și Administrație, Johannes Hahn, precum și cu Didier Reynders, comisar European pentru Justiție, Olivér Várhelyi, comisar European pentru Vecinătate și Politica de Extindere.
 
De asemenea, președintele se va întâlni cu Alexander De Croo, prim-ministru al Regatului Belgiei, cu Majestatea Sa Regele Philippe al Belgiei, și cu David Maria Sassoli, președinte al Parlamentului European.
 
Din delegația oficială care va merge la Bruxelles fac parte și Cristina Gherasimov, consilier în domeniul politicii externe, și Vasile Popa, director adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău