Detalii despre cel mai lung zbor din lume. Decolarea a fost un adevărat spectacol

  • 12 Octombrie 2018 10:18
Detalii despre cel mai lung zbor din lume. Decolarea a fost un adevărat spectacol

Cel mai lung zbor din lume, din Singapore în New York, este în prezent deasupra Canadei, la aproape 15 ore după ce a plecat din orașul-stat asiatic, potrivit Digi24.ro.

Avionul, un Airbus A350 nou-nouț, care a intrat în dotarea Singapore Airlines abia luna trecută, mai are circa 3 ore până destinație, aeroportul Newark Liberty.

Cei 161 de pasageri beneficiază de condiții extrem de bune. Nu există niciun loc la clasa economică, ci doar business și premium economy. Singapore Airlines a devenit din nou compania care operează cel mai lung zbor non-stop iar decolarea a fost un adevărat spectacol.

Pasagerii care așteptau să se îmbarce pentru cel mai lung zbor din lume, din Singapore în New York, au fost întâmpinați de doi stewarzi, care au cântat celebra melodie "New York, New York" a lui Frank Sinatra. Așa a vrut Singapore Airlines să-i facă pe călători să intre în atmosfera destinației lor.

Avionul A350-900 Ultra Long Range folosit pentru acest zbor a intrat în serviciul Singapore Airlines abia luna trecută. Este aeronava de pasageri cu cea mai mare autonomie din lume: poate zbura peste 20 de ore fără oprire.

Sursa: Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău