Despre nici o schimbare în „furtul miliardului”, reforme menite să lase totul pe vechi și gunoiul care ne unește

  • 04 Ianuarie 2020 09:00
Despre nici o schimbare în „furtul miliardului”, reforme menite să lase totul pe vechi și gunoiul care ne unește

Principalul din fluxul IPN din 03 ianuarie 2020

Pe bani publici, ATÂTA. De la Dzeu - mai mult! 

După o ședință de lucru cu premierul Ion Chicu, președintele Igor Dodon a scris pe Facebook că în această primăvară începe reparația a peste 300 de kilometri de drum. Pe lângă aceasta, am făcut un schimb de opinii cu privire la reforma justiției”, care urmează...

Alt măscărici vorbea despre ecran mare, numărătoare inversă

„În ultimii ani și luni, am tot văzut la televizor o sumedenie de rețineri în flagrant delict a funcționarilor de stat, procurori, avocați, vameși, polițiști, alți storcători de mită de prin primării, dar despre finalitatea acestor cazuri de rezonanță nu prea se știe mare treabă. Eu mă îndoiesc că măcar 10% din aceste cazuri mediatizate cu diferite show-uri au finalitate deplină. Sunt, de asemenea, zeci de dosare deschise artificial pentru a estorca bani sau a lipsi de afaceri oamenii”, a declarat premierul în ședința din 3 ianuarie a Guvernului.

Mai scrie, oare, Jagland la NYT?

Guvernul remite Consiliului Europei pachetul de documente ce vizează reforma justițieiMinistrul Fadei Nagacevschi speră că aceste documente să fie prezentate în Parlament spre aprobare în perioada februarie-martie.

Asociația trompetiștilor „The Sandpit Generals” nu candidează

Numărul organizațiilor care pot beneficia de mecanismul 2% în anul 2020 a crescut cu 15%, comparativ cu anul trecut, și constituie 844. Centrul de Resurse Juridice din Moldova menționează că tot mai multe organizații neguvernamentale pot beneficia de procesul în care persoanele fizice plătitoare de impozite direcționează 2% din suma impozitului pe venit obținut în anul precedent.

Pacea cumpărată se toacă odată cu banii

„Avem datoria ca orașul să fie salubrizat, dar și locuitorii din Țânțăreni să fie asigurați că suntem parteneri de încredere și putem face așa ca toată lumea să fie împăcată”, a declarat primarulVor fi alocate încă 10 milioane de lei, suplimentar la cele șase planificate în contractului trecut, pentru rezolvarea unor probleme curente cu care se confruntă localitatea Țânțăreni.



Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău