Deputatul rus Vladimir Jirinovski, convocat la audieri de la Serviciul de Securitate al Ucrainei

  • 24 Septembrie 2018 12:09
Deputatul rus Vladimir Jirinovski, convocat la audieri de la Serviciul de Securitate al Ucrainei

Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a convocat la audieri pe deputatul și lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, informează publicația guvernamentală «Uriadovîi Kurier», potrivit Agenției de presă RIA NOVOSTI. 

„Suspectul Vladimir Jirinovski, cetățean al Federației Ruse, a fost convocat la audieri, la ora 9:00, pe data de 27 septembrie 2018, de către anchetatorul principal al Secției de Interne din cadrul Direcției Generale de Anchetă a Serviciul de Securitate al Ucrainei”, relatează Agenția de presă UNN, citând comunicatul remis de instituție.

După cum se mai specifică în comunicat, împotriva politicianului rus vor fi formulate acuzații, urmând să fie audiat în calitate de suspect. Pe data de 21 septembrie, o instanță din Kiev a dat undă verde desfășurării unei anchete speciale împotriva deputatului rus Vladimir Jirinovski și a altor deputați ai Dumei de Stat a Rusiei pentru sprijinul acordat celor două republici populare autoproclamate Lugansk și Donețk, din estul Ucrainei.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer fragmentat
Umiditate:58 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău