Deputatul independent Ion Groza aderă la o fracțiune din Parlament

  • 13 Mai 2020 13:14
Deputatul independent Ion Groza aderă la o fracțiune din Parlament

Deputatul independent Ion Groza s-a alăturat fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate din Parlamentul Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ne bucurăm astăzi să anunțăm această decizie. În aceste vremuri complicate este important să ne consolidăm puterile, să demonstrăm unitate, solidaritate. Știm că domnul deputat împărtășește viziunea PAS despre cum ar trebui să se dezvolte Republica Moldova, împărtășește valorile democratice și este și el parte a acestui efort”, a declarat Maia Sandu.

„Decizia mea de astăzi este o continuare a activității mele politice. PAS este cea mai importantă formațiune de dreapta, principalul partid centru-dreapta care promovează parcursul european al Republicii Moldova. Majoritatea voturilor pe care le-am exprimat în ultimul an au fost în armonie cu cele ale fracțiunii PAS. Din aceleași raționamente, la ultimele alegeri locale am acceptat să conduc cursa de consilieri raionali din partea PAS. Consider că se cere în mod imperativ o resetare a actualei majorități parlamentare. Partidele parlamentare și deputații care au promis alegătorilor să ducă țara pe calea europeană au datoria să-și consolideze eforturile. Cred că PAS are cel mai bun potențial pentru facilitarea acestui proces. Aderarea mea la PAS va face ca vocea mea de deputat să fie mult mai puternică, activitatea mea parlamentară să fie mult mai eficientă”, a punctat Ion Groza.

Ion Groza a fost ales pe circumscripția uninominală Cahul în cadrul scrutinului parlamentar din 24 februarie 2019, în calitate de candidat independent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău