Deputatul fugar Ilan Șor: Voi reveni în curând în Parlament

  • 29 Ianuarie 2021 08:49
Deputatul fugar Ilan Șor: Voi reveni în curând în Parlament

Președintele partidului ,,Șor”, Ilan Șor, condamnat de prima instanță în dosarul fraudei bancare, refuză să spună unde se află, pe motiv că-i este pusă în pericol securitatea, însă anunță că în curând va reveni în Parlament, informează IPN.

„Mă aflu undeva unde mă simt în siguranță. Este un loc care-mi oferă protecție. Nu voi face public locul aflării mele nu pentru că nu-mi doresc acest lucru, ci pentru că asta face parte din strategia de protecție a vieții mele, care acum este în pericol din cauza multor oameni cărora le sunt incomod. În curând vor reveni în Parlament”, a declarat Ilan Șor în cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune Tv8, deși moderatoarea emisiunii a menționat că, potrivit unor surse, Ilan Șor s-ar afla într-un cartier de lux din Tel Aviv.

Ilan Șor a mai spus că Platforma parlamentară „Pentru Moldova” nu va vota declarația PAS privind necesitatea declanșării alegerilor anticipate.

,,Calificăm această declarație drept una banditească. De facto, PAS le spune deputaților ca intenționat să nu respecte legea, să nu vină la ședința Parlamentului, să nu-și onoreze obligațiile de deputați. Considerăm aceasta o metodă banditească”, a spus Ilan Șor. 

Mai mult, potrivit lui Șor alegerile parlamentare anticipate trebuie organizate abia după depășirea crizei sanitare și economice cu care se confruntă Republica Moldova.

În timpul emisiunii Ilan Șor a recunoscut că discută la telefon cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, iar ultima oară cei doi s-ar fi văzut în 2019. Ilan Șor a părăsit Republica Moldova în iunie 2019, aflându-se în prezent în căutare internațională.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău