Deputatul Alexandru Oleinic a confirmat că se află în autoizolare: Am făcut testul pentru COVID-19

  • 14 Aprilie 2020 15:25
Deputatul Alexandru Oleinic a confirmat că se află în autoizolare: Am făcut testul pentru COVID-19

Deputatul independent Alexandru Oleinic confirmă că se află în autoizolare la domiciliu. Reacția alesului poporului a venit după anunțul magistraților Curții Constituționale care au menționat lipsa lui Oleinic de la ședința înaltei Curți, fiind „în autoizolare, din cauza unor suspiciuni de coronavirus”, comunică MOLDPRES.

Deputatul susține că decizia de a se autoizola a luat-o începând cu ziua de 6 aprilie curent și vine drept urmare a unor contacte cu unele persoane care l-au anunțat că ar avea ”unele probleme de sănătate”.

“Chiar dacă mai târziu am fost informat că este vorba despre viroze, fapt confirmat și de testele negative la COVID-19, în scopul protejării familiei, colegilor și altor persoane, am decis să stau autoizolat timp de 14 zile, după care se susțin un test de verificare COVID-19. În rest, mă simt normal. Lucrez la domiciliu”, a scris deputatul pe pagina sa oficială.

Alexandru Oleinic a depus o sesizare la Curtea Constituțională pe prevederile legii pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău