VIDEO | Deputații Reniță și Carp au prezentat noi înregistrări cu Igor Dodon și Vlad Plahotniuc: Președintele îi scrie note lui Vladimir Putin

  • 05 Iunie 2020 11:34
VIDEO | Deputații Reniță și Carp au prezentat noi înregistrări cu Igor Dodon și Vlad Plahotniuc: Președintele îi scrie note lui Vladimir Putin

Deputații Iurie Reniță și Lilian Carp au prezentat, astăzi, într-un briefing la Parlament, noi înregistrări video de la întrevederea de anul trecut dintre președintele Igor Dodon și fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc și apropiatul acestuia Serghei Iaralov în care, printre altele, Igor Dodon spune că îi scrie note președintelui rus Vladimir Putin.

„Un șef de stat face rapoarte despre situația politică din RM. Procuratura și SIS trebuie să se autosesizeze să vadă dacă Igor Dodon nu este un pericol”, a declarat Lilian carp.

Cei doi deputați au mai declarat că îi vor cere Procuraturii să examineze dacă Igor Dodon nu este pasibil pentru a fi tras la răspundere pentru trădare de patrie.

Amintim că anterior au mai fost publicate imagini de la întrevederea respectivă în care Igor Dodon a recunoscut că primește bani din Rusia pentru finanțarea Partidului Socialiștilor, iar într-o altă imagine Plahotniuc și Iaralov îi transmis o sacoșă neagră în care ar fi fost bani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău