Deputați de pe ambele maluri ale Prutului s-au întâlnit la București. Principalele subiecte abordate

  • 16 Martie 2022 18:38
Deputați de pe ambele maluri ale Prutului s-au întâlnit la București. Principalele subiecte abordate

Cooperarea în domeniul administrației publice și schimbul de bune practici au fost discutate în cadrul întrevederii membrilor Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova și ai Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților din România, potrivit unui comunicat al Legislativului.

Întrevederea a avut loc în marja vizitei de lucru la București a delegației Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova, la invitația președintei Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, Simona Bucura-Oprescu.

Președinta Comisiei administrație publică, Larisa Voloh, a exprimat gratitudine statului român pentru suportul constant pe care îl acordă Republicii Moldova de-a lungul timpului, în special pentru sprijinul oferit în gestionarea crizei pandemice și a fluxului masiv de refugiați din Ucraina.

De asemenea, a fost apreciată asistența substanțială în procesul de implementare a obiectivelor de integrare europeană a Republicii Moldova și a agendei interne de reforme în domeniul administrație publice.

În cadrul vizitei la București comisia va avea întrevederi cu conducerea Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:7,2 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău