Deputat PAS: opoziția veritabilă nu va vota Guvernul Gavrilița „nu pentru că nu merită acest lucru, ci pentru că nu sunt suficiente voturi"

  • 10 Februarie 2021 12:12
Deputat PAS: opoziția veritabilă nu va vota Guvernul Gavrilița „nu pentru că nu merită acest lucru, ci pentru că nu sunt suficiente voturi

Deputatul PAS Vladimir Bolea a spus că partidul său "împreună cu colegii din opoziția reală de dreapta nu vor vota pentru guvernul Gavrilița, nu pentru că nu merită acest lucru, ci pentru că nu sunt suficiente voturi".

Potrivit INFOTAG, Bolea a scris despre acest lucru pe rețelele de socializare, considerând că președintele a desemnat "un foarte bun specialist pentru postul de prim-ministru și cei mai buni dintre cei buni au fost înaintați pentru funcția de miniștri".

"Suntem 15 deputați (PAS) care dorim și vorbim despre alegeri anticipate. Alături de colegii noștri din opoziția veritabilă de dreapta, Platforma DA și Octavian Țîcu, noi nu avem suficiente voturi voturi pentru a sprijini guvernul Gavrilița. Din acest motiv, nu vom vota pentru acest guvern. Nu pentru că nu merită, ci pentru că nu avem 51 de deputați în Parlament", a spus el.

În postarea lui este scris că "orice guvern care dorește să reformeze Moldova trebuie să înceapă exact de acolo de unde a fost demis Guvernul Sandu, de la reforma justiției".

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
2,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
6
Sun
8
Mon
9
Tue
11
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău