Deputat PAS: Domnul Chicu, poate totuși demisia?

  • 31 August 2020 11:09
Deputat PAS: Domnul Chicu, poate totuși demisia?

Deputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Dumitru Alaiba a comentat lipsa de reacție a premierului Ion Chicu după ce în spațiul public au apărut informații precum că, în plină pandemie, ar fi organizat nunta fiului său.

Astfel, Dumitru Alaiba susține că nu știe ce ar fi o mai mare lipsă de respect față de cetățeni.

„Să îți încalci propriile ordine și să faci nuntă în pandemie, când nimănui nu îi este permis, să crezi că ai să poți ține asta ascuns, intimidând chelnerii și înconjurându-te cu bodyguarzi plătiți din bani publici, sau, după ce ai fost prins, să nu vii cu absolut nici o reacție/clarificare...scuză? A treia zi - liniște. Nici măcar un comentariu, nici un cuvânt. Premierul lui Dodon, în mod normal foarte activ pe facebook, tace chitic. Tace și așteaptă ce? Să uite toți? Dacă asta e planul, va trebui să tacă ceva timp. Domnul Chicu, poate totuși demisia? Nu e de matale poziția asta. E ok. Nu la toți le e dat. Oricum o să fiți dați jos curând. Plecați de bună voie și umilința o să fie mai mică. O să fie o ușurare și pentru matale, și pentru toți restul”, a scris deputatul, într-un mesaj postat pe Facebook. 

Menționăm că PAS s-a adresat Inspectoratului General de Poliție în vederea tragerii la răspundere a premierului, care este acuzat că ar fi încălcat normele de prevenire a răspândirii COVID-19 prin organizarea nunții fiului său la care ar fi participat mai mult de 50 de invitați. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău