Deputat PAS, despre vizita socialiștilor la Moscova: Se dă o bătălie drastică între PSRM și Șor / Cine e mai servil, cine se vinde mai scump sau mai ieftin

  • 20 Octombrie 2022 13:24
Deputat PAS, despre vizita socialiștilor la Moscova: Se dă o bătălie drastică între PSRM și Șor / Cine e mai servil, cine se vinde mai scump sau mai ieftin

Vizita vicepreședintelui Parlamentului Republicii Moldova, secretarul executiv al PSRM, Vlad Bătrîncea împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM la Moscova, a stârnit discuții aprinse în cadrul ședinței Parlamentului, transmite Radio Chișinău.

Deputatul PAS, Dan Perciun a declarat că reprezentanții PSRM sunt gata să se vândă pentru 30 de arginți.

„A existat o perioadă când am avut senzația că formațiunea socialiștilor a recunoscut războiul, speram că făceau niște pași în direcția corectă dar vizita la Moscova și pozarea pe fundalul regiunilor separatiste clar că altă explicație decât teama de a pierde suportul Federației Ruse în raport cu comuniștii și Șor nu are, pentru că ăia au fost mai devreme s-au închinat, au făcut (poklon) și au acceptat să fie factori de destabilizare aici în R. Moldova. Și acest lucru nu miră pe nimeni. Acești oameni sunt gata să se vândă pentru 30 de arginți, lipsiți de orice scrupule morale.

Se pare că din frica de a nu fi principalii reprezentanți ai opoziției pro rusești în R. Moldova ați simțit nevoia de a merge să reiterați disponibilitatea de a reprezenta interesele Federației Ruse aici, sau poate s-au terminat banii și dacă ei acum se duc la Șor, se duc la comuniști, v-au dat televiziunile care vă aparțineau, s-au dus băieții să-și ia televiziunile înapoi, probabil. O să vedem ce o să urmeze după această vizită, poate o să aveți bugete mai mari. Se dă o bătălie drastică între voi cine e mai servil, voi sau Șor, cine se vinde mai scump sau mai ieftin, a declarat Perciun.

La rândul său socialistul Grigorie Novac a menționat că: „Nu aveți atâtă grijă de noi. Mai mult, agenda ne o facem singuri, nu aveți drept moral să ne dați lecții”

Amintim că în perioada 17-19 octombrie secretarul executiv al PSRM, Vlad Bătrîncea împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM au efectuat o vizită la Moscova. Cei doi au avut mai multe întâlniri cu deputați ai Dumei de Stat. Printre aceștia se numără Veaceslav Macarov, vicepreședintele fracțiunii “Rusia Unită”, cu Leonid Kalașnikov, președintele Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri CSI, integrare eurasiatică și relații cu compatrioții, Serghei Mironov, președintele fracțiunii „Spravedlivaia Rossia” în Duma de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău