Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a marcat Ziua Copilului la Chișinău

  • 03 Iunie 2023 16:01
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a marcat Ziua Copilului la Chișinău

Ziua internațională a copilului continuă și în acest weekend. Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) a marcat Ziua Copilului la Chișinău, scrie Radio Chișinău.

Primul eveniment dedicat copiilor s-a desfășurat astăzi, 3 iunie. Este vorba despre  spectacolul intitulat „Cutiuța muzicală’’, susținut de către TEATRUL MUZICAL AMBASADORII, la Teatrul Fără Nume din Chișinău.

Sute de copiii au fost captivați de personaje precum Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul sau Șoricica, care i-au purtat pe cei mici într-o călătorie magică în lumea imaginară și plină de surprize. Cei mici au învățat despre prietenie, curaj și valoarea artei în viața de zi cu zi.

Proiectul a fost finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, care va continua să susțină desfășurarea unor astfel de programe pentru copii și tineri în Republica Moldova.

Menționăm că ziua copilului este sărbătorită astăzi, pe 3 iunie în capitală și în Parcul „Alunelul”. Sute de micuți au venit în Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani, unde au avut parte de distracții, înghețată, interpreți preferați și multe alte activități.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău