Delegația Platformei DA, aflată în vizită la București, a avut întâlniri cu Ministrul Energiei și Ministrul Culturii din România

  • 18 Mai 2021 17:53
Delegația Platformei DA, aflată în vizită la București, a avut întâlniri cu Ministrul Energiei și Ministrul Culturii din România

Delegația Platformei Demnitate și Adevăr, condusă de Andrei Năstase, aflată în vizită la București, a avut întâlniri cu Ministrul Energiei, Virgil Popescu, și Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

În cadrul întâlnirii cu Ministrul Energiei au fost puse în discuție noile oportunități de colaborare în sectorul energetic pe două dimensiuni: gazul natural și energia electrică. ”În aceste două direcții există un potențial enorm de dezvoltare al relației economice dintre România și Republica Moldova”, informează Platforma DA.

Cu Ministrul Culturii au fost abordate subiecte ce țin de continuarea parteneriatului strategic existent dintre România și Republica Moldova pe dimensiunea promovării valorilor istorice, culturale și artistice comune, care fac parte din patrimoniul cultural european și mondial, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Amintim că mai mulți deputați și consilieri municipali ai Platformei DA efectuează o vizită la București la invitația Partidului Național Liberal din România. Ei au avut, ieri, o întrevedere cu primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău