Declarația ministrului afacerilor de interne, Ana Revenco cu privire la turbulențele care pun în pericol democrația Republicii Moldova

  • 12 Martie 17:20
Declarația ministrului afacerilor de interne, Ana Revenco cu privire la turbulențele care pun în pericol democrația Republicii Moldova

Ana Revenco a venit astăzi, 12 martie, cu un mesaj pentru cetățenii R. Moldova, cu privire la turbulențele care pun în pericol democrația Republicii Moldova, transmite MAI.

„Turbulențele care au loc în aceste zile pe teritoriul țării noastre urmăresc să zdruncine democrația și stabilitatea Republicii Moldova. Sistemul afacerilor interne apără cu fermitate cetățenii, ordinea de drept și democrația pe care am construit-o timp de peste 30 de ani. Față de turbulențele manifestate astăzi, precizez că MAI nu va admite ca infractorii și trădătorii să ascundă violențele sub umbrela dreptului la protest, a permisivității legale de a fi reprezentant în Parlament sau în fruntea unor APL-uri. Vocea poporului nu înseamnă violență și trădare de țară!  Cei care încalcă legea sub orice pretext, să se aștepte să răspundă în fața organelor de anchetă. Toți cei care au adus violențe asupra civililor aflați pe străzi astăzi, cât și asupra organelor de aplicare a legii figurează acum în dovezile adunate de Poliția Națională. Trădătorilor de țară le transmit avertismentul că în curând vor sta în fața judecății, oricât de mulți bani și ajutor ar primi pentru a ne distruge tara. Trădarea de țară este cea mai odioasă manifestare a unui om care s-a născut în țara noastră, este cetățean al Republicii Moldova, trăiește aici”, a declarat Ana Revenco.

„Dragi cetățeni, știu ca voi înțelegeți care sunt jocurile și interesele celor care vor să ne distrugă țara. Vă asigur că, așa cum am fost la datorie acum 31 de ani pentru apărarea patriei, la fel suntem și azi. Ministerul pe care-l conduc păstrează stabilitatea în țară și nu va permite destabilizări care să pună în pericol siguranța oamenilor noștri”, a adăugat ministra afacerilor de interne.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
4,24
Cer fragmentat
Umiditate:87 %
Vint:9,26 m/s
Wed
1
Thu
4
Fri
8
Sat
12
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău