Decizia Consiliului municipal Bălți, criticată de delegația UE

  • 14 Martie 2012 11:54
Decizia Consiliului municipal Bălți, criticată de delegația UE

Delegația Uniunii Europene regretă profund decizia Consiliului municipal Bălți, cu privire la "interzicerea propagandei orientărilor sexuale netradiționale", precum și deciziile similare luate în orașul Anenii Noi și satele Chetriș și Hiliuți din raionul Fălești.Potrivit unui comunicat de presă, Delegația se arată îngrijorată de încercările de a limita…

Delegația Uniunii Europene regretă profund decizia Consiliului municipal Bălți, cu privire la "interzicerea propagandei orientărilor sexuale netradiționale", precum și deciziile similare luate în orașul Anenii Noi și satele Chetriș și Hiliuți din raionul Fălești.

Potrivit unui comunicat de presă, Delegația se arată îngrijorată de încercările de a limita drepturile universale ale omului pe o bază discriminatorie.

Consiliul municipal din Bălți a decis pe 23 februarie să interzică manifestațiile minorităților sexuale în această localitate. Proiectul a fost sustinut de comuniștii, majoritari în Consiliul municipal. Decizii similar au fost adoptate și de alte câteva cpnsilii locale, în care PCRM deține majoritatea.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:2,57 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău