De Ziua Națională a Culturii, Biblioteca Națională oganizează evenimentul cultural „CALENDARUL NAȚIONAL – ENCICLOPEDIA PERSONALITĂȚILOR NEAMULUI”

  • 15 Ianuarie 2021 10:17
De Ziua Națională a Culturii, Biblioteca Națională oganizează evenimentul cultural „CALENDARUL NAȚIONAL – ENCICLOPEDIA PERSONALITĂȚILOR NEAMULUI”

De Ziua Națională a Culturii, Biblioteca Națională oganizează astăzi evenimentul cultural „CALENDARUL NAȚIONAL – ENCICLOPEDIA PERSONALITĂȚILOR NEAMULUI”, în cadrul căruia va fi lansat „Calendarul Național-2021” .

Conceput ca un anuar enciclopedic, lucrarea cuprinde note biobibliografice despre cele mai de seamă personalități din domeniile științei, culturii și artei din țară și de peste hotare. Această publicație este destinată tuturor celor care se interesează de marele personalități și evenimente din istoria poporului român, precum și de marele figuri din întreaga lume, care au marcat prin opera și faptele lor destinul și activitatea timp de secole a popoarelor lumii. Calendarul are 535 de pagini și cuprinde peste 375 de articole despre personalități din țară și de peste hotare, dintre care circa 150 personalități din domeniul culturii.

La eveniment vor participa Acad. Andrei EȘANU, sciitorul Iulian FILIP, istoricul Iurie COLESNIC, compozitorul Gheorghe MUSTEA, actrița Paulina ZAVTONI, jurnalista Luminița DUMBRĂVEANU, interpretul Nicolae GRIBINCEA.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău