De Ziua Europei, cetățenii vor putea discuta cu miniștrii în cortul Executivului din PMAN

  • 27 Aprilie 12:45
De Ziua Europei, cetățenii vor putea discuta cu miniștrii în cortul Executivului din PMAN

Cetățenii Republicii Moldova vor putea discuta direct cu membrii cabinetului de miniștri pe data de 9 mai, de Ziua Europei. Acest lucru va fi posibil în pavilionul Guvernului din Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 12.00, transmite IPN.

Oamenii care vor veni la pavilion vor putea discuta „despre efortul comun în procesul de construire a unui stat prosper, modern și european”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului. Persoanele interesate se vor putea înregistra pentru o excursie în Casa Guvernului. Excursia va include vizita muzeului instituției, sala de ședințe, sala media și alte încăperi. De asemenea, copiii vor participa la vânătoarea de comori, iar fiecare participant al cursei va primi câte un cadou.

În grădina Guvernului, vizitatorii vor putea admira mai multe expoziții, printre care expoziția echipamentelor și autospecialelor Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării, Autorității Aeronautice Civile, Serviciului Vamal și Serviciului Fiscal de Stat.

De Ziua Europei, 18 dintre statele membre ale Uniunii Europene și 30 de proiecte finanțate de UE în Republica Moldova vor oferi vizitatorilor informații despre activitățile derulate și beneficiarii concreți sau potențiali ai asistenței oferite. Seara publicul este așteptat la un concert susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici & Orchestra, The Urs, Lupii lui Calancea, ansamblul „Hecenii” și Kalush Orchestra din Ucraina – câștigătorii Eurovision 2022 și alții.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău