De Revelion municipalitatea nu va organiza manifestări culturale publice

  • 31 Decembrie 2020 12:17
De Revelion municipalitatea nu va organiza manifestări culturale publice

Administrația municipală a reamintit că pe data de 31 decembrie, de Revelion, nu vor exista manifestări culturale publice pentru sărbătorirea Anului Nou. Toate activitățile cultural artistice vor putea fi următirte la televizor ori on-line, transmite Moldpres.

Primăria municipiului Chișinău a informat că pe 31 decembrie, de Revelion, activitățile cultural-artistice de sărbătoare prevăzute de Direcția Cultură vor putea fi urmărite pe canalul public de televiziune „Moldova 1" și pe rețelele de socializare, pentru ca cetățenii să marcheze trecerea dintre ani acasă, transmite sursa citată.

Astfel, între orele 21:15-23:50, va fi difuzat un program cultural-artistic cu genericul ,,Vis de Iarnă", cu participarea Orchestrei municipale de muzică populară, condusă de frații Advahov și artiști consacrați din Republica Moldova și România.

Tot în seara de Anul Nou, între orele 19:15-20:50,  pe canalul „Moldova 1" și pe rețelele de socializare, va fi transmis, în reluare, evenimentul de lansare a Proiectului caritabil „Povestea de iarnă", cu participarea artiștilor Lupii lui Calancea, Nicolae Botgros și „Lăutarii", Ansamblul Surorilor Osoianu și formația „Ștefan Vodă".

Amintim că manifestările cultural-artistice dedicate Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou vor fi transmise exclusiv în regim on-line, în vederea diminuării riscurilor de infectare a cetățenilor cu coronavirus.

Totodată, Direcția Cultură a Primăriei a elaborat un colaj cu piese de Crăciun și de Revelion, colinde românești, dar și din alte colțuri ale lumii. Acestea răsună în sectoarele capitalei, în zonele amenajate pentru sărbătorile de iarnă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău