De luni, 27 decembrie se vor aplica noi măsuri de prevenire și control a infecției COVID-19, la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în R. Moldova

  • 26 Decembrie 2021 15:54
De luni, 27 decembrie se vor aplica noi măsuri de prevenire și control a infecției COVID-19,  la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în R. Moldova

Din data de 27 decembrie 2021 se vor aplica noi măsuri de prevenire și control a infecției COVID-19, la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova, anunță Poliția de Frontieră.

Persoanele care vin în Rep. Moldova și s-au aflat în ultimele 14 zile în una sau mai multe țări din zona roșie (inclusiv prin tranzit), vor fi obligate să prezinte rezultatul negativ al testului PCR COVID-19.
 
Testul trebuie efectuat cu cel mult 72 ore înaintea îmbarcării, în cazul persoanelor care călătoresc cu mijloace de transport în comun, sau înaintea intrării pe teritoriul Republicii Moldova, în cazul celor care călătoresc cu mijloace de transport propriu. Testul va trebui efectuat atât de persoanele nevaccinate, cât și de cele vaccinate.
 
Țările incluse în zona roșie: Andorra, Aruba, Belgia, Botswana, Cipru, Croația, Curacao, Danemarca, Elveția, Eswatini, Franța, Georgia, Gibraltar, Groenlanda, Insulele Feroe, Insula Man, Insulele Cayman, Insulele Virgine Britanice, Irlanda, Islanda, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Marea Britanie și Irlanda de Nord, Norvegia, Olanda, Portugalia, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Statele Unite ale Americii.
 
Informații suplimentare aici.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,19
Ploaie ușoară
Umiditate:60 %
Vint:3,13 m/s
Thu
12
Fri
16
Sat
21
Sun
14
Mon
13
Arhivă Radio Chișinău