De la ABC la BAC-ediția din 22 noiembrie

  • 29 Noiembrie 2014 14:55
De la ABC la BAC-ediția din 22 noiembrie

În această emisiune vom face cunoștință cu dansatoarele din trupa 2Storm, vom afla mai multe despre cluburile de robotică deschise în liceele din Chișinău, iar la rubrica de lecturi vom vorbi despre cartea Madame Bovary, de Gustave Flaubert.

Mai multe cluburi de robotică au fost deschise pentru elevii din câteva licee din Capitală. Programul Robotică în Educație a fost lansat de USAID și ATIC în colaborare cu Ministerul Educației și Compania StarNet.
Compania StarNet a lansat mai multe programe sociale, în deosebi dedicate tinerilor, despre care vom vorbi cu invitata emisiunii De la ABC la BAC – dna Aurelia Salicov, director adjunct al companiei StarNet. 

Cluburi de Robotica au fost lansate la mai multe licee din capitală, un proiect care își asumă demersul promovării și susținerii unei alternative educaționale moderne. Mai multe despre implementarea noilor proiecte în sistemul de  învățământ  moldovenesc  aflăm de la Marina și invitații ei.

 
2Storm este o trupa formată din 6 fete talentate unite de pasiunea pentru muzică și dans. Am discutat cu ele despre turneele
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău