De la ABC la BAC - ediția din 6 septembrie

  • 06 Septembrie 2014 17:57
De la ABC la BAC - ediția din 6 septembrie

Așadar, a început școală, chiar dacă ne-am reîntâlnit prietenii și colegii, totuși sfârșitul vacanței și revenirea la ore, nu i-a încântat foarte tare pe toți elevii. Cum au fost pentru liceeni primele zile la școală vom afla în această emisiune.

A trecut prima săptămână de școală, probabil că și voi v-ați trezit cu greu în aceste dimineți, v-ați echipat cu cărți, caiete notițe, manuale pentru un nou an școlar. Totodată, ași trăit și bucuria revederii cu colegii și profesorii, v-ați povestit aventurile din vacanță. În ediția de astăzi vom afla cum au fost primele zile de școală pentru elevii din Chișinău.

Interpreta Felicia Dunaf a absolvit în acest an liceul, a susținut BAC-ul și a fost admisă la facultatea de Jurnalism. A fost o vară plină pentru ea. Felicia ne-a povestit într-un interviu cum despre vacanța de vară, emoțiile de la examenul de bacalaureat și despre planurile ei de viitor.

La rubrica de sport, istoricul Octavian Țîcu ne va povesti o nouă istorie din viața celebrilor sportivi care au înregistrat performanțe olimpice. Astăzi vom afla povestea atletei olandeze Francina "Fanny" Elsje Blankers-Koen, campioană olimpică la Jocurile din 1948, de la Londra.      

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău