De la ABC la BAC - ediția din 31 mai 2014

  • 31 Mai 2014 14:12
De la ABC la BAC - ediția din 31 mai 2014

În emisiunea de astăzi vom afla cum și-au luat rămas bun elevii de la școală. Și pentru că am scăpat de lecții, vom vorbi mai mult despre dragoste.

Ieri, elevii si-au luat ramas bun de la scoală pentru anul acesta. Absolventii, care au petrecut 12 ani pe băncile școlii, ne vorbesc despre tristetea si melancolia pe care o simt la sfarsitul liceului, iar micutii despre entuziasmul si planurile pentru vacanta de vara.

Adolescența  este cea mai  frumoasă și confuză perioadă a vieții. În afară de greutățile înfruntate la școală și neînțelegerile cu părinții, adolescenții cunosc ce e dragostea, cum e să fii îndrăgostit și cum e să ți se frângă inima. Pentru că am scăpat de școală și suntem deja în vacanța cea mare, în emisiunea de astăzi dăm startul unei serii de subiecte despre dragoste, primii fiori, dezamăgiri, etc. Adolescenții ne vor împărtăși din emoțiile, experiențele lor despre cum încearcă să placă sau atragă un băiat sau o fată.

La rubrica de sport veți afla povestea unuia dintre cei dintre cei mai buni atleți din lume Paavo Nurmi. Finlandezul care a cucerit 9 medalii olimpice și a doborât 24 de recorduri mondiale în anii 20 ai secolului trecut. Istoricul Octavian Țîcu ne relatează povestea sportivului finlandez care a fost eroul Olimpiadei de la Paris di 1924, și a plecat acasă cu cinci medalii de aur de la aceste competiții.  
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău