De la ABC la BAC - ediția din 27 septembrie

  • 03 Octombrie 2014 10:57
De la ABC la BAC - ediția din 27 septembrie

În această emisiune am invitat mai mulți tineri care ne vor povesti despre pasiunile lor – cărțile, studiile și muzica. De asemenea, vom afla se pregătesc de facultate bobocii care pleacă în acest an la studii în România.

Studiile într-o altă țară sunt o adevărată provocare pentru studenți. Aceștia conștientizează de la bun început că nu vor mai fi alături părinții, nu va mai avea cine să le rezolve multe probleme și nu-i va aștepta nimeni la cămin cu bucatele pe masă. Cei care deja au trecut prin această experiență și-au împărtășit cunoștințele cu viitorii studenți, în cadrul unor conferințe organizate la Ungheni, Chișinău, Bălți și Cahul, cu genericul ”Student în România – între mit și realitate”. 

La rubrica de lecturi, Iuliana Golub a discutat cu mai mulți copii, pe care i-a întâlnit la Târgul de carte, despre cărțile lor preferate.

Chanel este unul dintre cele mai renumite branduri internationale, cunoscut de toate doamnele și domnișoarele. Dar, cat de multa lume știe cine a fost Coco Chanel? Astazi, la rubrica de moda, vă prezentăm istoria acestei femei și influenta pe care a avut-o Coco Chanel în modă.

La rubrica de sport, istoricul Octavian Ticu ne va povesti istoria atletului Emil Zatopek, un mare campion al Cehoslovaciei de altă dată și al Cehiei actuale. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău