De la ABC la BAC - ediția din 22 februarie

  • 22 Februarie 2014 15:13
De la ABC la BAC - ediția din 22 februarie

În emisiunea de astăzi vom vorbi despre implicarea liceenilor în proiecte ce-i încurajează să-și dezvolte potențialul în diferite domenii.

Daniela Herța este elevă în clasa 11-a, la Liceul Teoretic ”Ion Creangă” din Chișinău. Ea este  pasionată de voluntariat, lectură și artă. Daniela ne-a povesti într-un interviu despre organizația pe care a inițiat-o în liceul ei și care sunt planurile acesteia.

De asemenea, vom face cunoștință cu un tânăr de 16 ani, care își încearcă norocul în show-biz. Este vorba de Augustin Zara care își propune să cucerească scenele de pe acum. Augustin este încă elev în clasa a 10 la Colegiul Național de Comerț, dar își doreste sa compuna muzică și facă o carieră muzicală în viitor. El a reușit să lanseze două piese care au cucerit deja pasionații de house și pop. 

La rubrica de lecturi vă prezentăm ”Aventurile lui Gordon Pym”, de Edgar Allan Poe, un roman în care este relatată călătoria unui tânăr la bordul unei baleniere și diversele aventuri și întâmplări tragice prin care trece. 

La rubrica de sport istoricul Octavian Țîcu ne va povesti cum au influențat evenimentele politice evoluația Jocurilor Olimpice de Iarnă. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău