De la ABC la BAC - ediția din 11 octombrie

  • 11 Octombrie 2014 12:17
De la ABC la BAC - ediția din 11 octombrie

În această ediție vom cunoaște doi tineri, unul care încearcă să cucerească publicul meloman de la noi, iar altul care își încearcă talentul în televiziune.

La rubrica Dialog cu discipolii, realizată de profesoara de Limba și Literatura Română Silvia Strătilă, îl vom cunoaște pe Alexandru Statnîi. El a absolvit liceul Vasile Alecsandri din Capitală, după care și-a continuat studiile la facultățile de jurnalism și teatrologie.

Pentru rubrica de muzică am realizat un dialog cu interpretul Vlad Ciobanu, laureat al festivalului Două inimi gemene, edițiile 2007 și 2008.  

La rubrica de lecturi vă vom prezenta cartea Sub aceeași stea, de John Green, un roman de dragoste, care a cucerit repede inimile cititorilor, imediat după ce a apărut de sub tipare, în 2012, iar la cea de modă vom vorbi despre hainele tricotate, în vogă în acest sezon.

Istoricul Octavian Țîcu ne va prezenta în această ediție povestea boxerului maghiar Laszlo Papp, cel mai mare sportiv al Ungariei, dar care nu și-a putut urma cariera de luptător profesionist din cauza regimului comunist de la acea vreme din țara sa. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău