De la ABC la BAC - ediția 20 septembrie

  • 20 Septembrie 2014 15:36
De la ABC la BAC - ediția 20 septembrie

În această ediție veți afla cum și-au făcut stagiul de practică în Republica Moldova mai mulți studenți care își fac studiile peste hotare.

În această emisiune lansăm o nouă rubrică, în care ne propunem să vă prezentăm mai mulți tineri care au reușit realizări frumoase și ar putea să vă servească drept model și vouă. Această rubrică va fi realizată de profesoara de Limba și Literatura Română la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Capitală, dna Silvia Strătilă. Primul invitat al acestei rubrici este Vitalie Prisăcaru, a absolvit Liceul „V. Alecsandri”, promoția 2010, într-o clasă cu profil umanist. 

Mai mulți tineri care își fac studiile peste hotare, în această vară au făcut stagii de practică în instituții publice și private din Republica Moldova. Studenți din România, Bulgaria, Marea Britanie, Franța au revenit acasă pentru a-și demonstra abilitățile profesionale dobândite peste hotare. Colaborarea cu instituțiile-gazdă a fost asigurată de Biroul pentru Relații cu Diaspora. 

La rubrica de sport, istoricul Octavian Ticu ne va relata povestea multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi români. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău