De la 21 octombrie, chișinăuenii vor primi căldură în apartamente

  • 20 Octombrie 2014 14:27
De la 21 octombrie, chișinăuenii vor primi căldură în apartamente

De la 21 octombrie, toate apartamentele din municipiul Chișinău urmează a fi conectați la căldură, livrată prin sistemul centralizat de încălzire.

Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței operative a primăriei capitalei. Temperaturile vor scădea brusc de joi, însă primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a cerut ca viceprimarul Vlad Coteț, responsabil de domeniu, să semneze astăzi decizia privind începerea sezonului de încălzire.

”Domnule viceprimar, rog să semnați dispoziția și de mâine să înceapă conectarea orașului în întregime la agentul termic. În așa fel, încât joi-vineri, când o să fie temperaturi scăzute să aibă lumea confort. Astăzi – pregătirile toate și de mâine dimineață, gestionarii, Termocom, CET-urile să pornească, propriu-zis, conectarea, din 21 octombrie”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Din peste 192 de mii de apartamente, 70 la sută au achitat integral facturile pentru agentul termic, iar aproximativ 2000 de apartamente au datorii mai mari de 20 de mii de lei, potrivit datelor Întreprinderii Municipale Infocom.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
26,07
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău