De Dragobete, călătorește gratuit sau la jumătate de preț la Iași

  • 22 Februarie 2016 17:38
De Dragobete, călătorește gratuit sau la jumătate de preț la Iași

Întreprinderea de Stat Calea Ferată a lansat o cursă specială la Iași pentru ziua de 24 februarie, ziua în care în spațiul românesc este sărbătorită dragostea.

Astfel toți cei care vor dori să călătorească și să marcheze Dragobetele în vechea capitală a Moldovei, vor avea ocazia să procure biletul la jumătate de preț. Biletele cu reducere pot fi cumpărate până în ziua plecării.
Totodată, întreprinderea a lansat și un concurs pe pagina de Facebook. Cele mai frumoase și emoționante declarații de dragoste vor fi premiate cu bilete tur retur la clasa întâi, gratuit, a declarat în cadrul unui briefing de presă șeful Gării Feroviare, Mihail Arusoi.

Atât în incinta gării feroviare, cât și în trenul de pe cursa Chișinău - Iași călătorii vor avea parte de multe surprize și de o atmosferă romantică, se menționează pe pagina de Facbook a întreprinderii.  

Cursa feroviară Chișinău-Iași, numit și trenul Unirii, a fost relansată în septembrie anul trecut. Din ianuarie trenul circulă de doar 4 ori pe săptămână, luni, vineri, sâmbătă și duminică. Costul unui bilet este între 132 și 173 de lei într-o singură direcție.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău