Daniel Vodă: „UE ne-a auzit și a salutat referendumul, rezultatele înregistrate și alegerea făcută de poporul Republicii Moldova pe 20 octombrie”

  • 23 Octombrie 16:07
Daniel Vodă: „UE ne-a auzit și a salutat referendumul, rezultatele înregistrate și alegerea făcută de poporul Republicii Moldova pe 20 octombrie”

„Uniunea Europeană ne-a auzit și a salutat referendumul, rezultatele înregistrate și alegerea făcută de poporul Republicii Moldova pe 20 octombrie”, este declarația purtătorului de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, făcută astăzi, 23 octombrie, după ședința Guvernului Republicii Moldova.

Mulțumim moldovenilor din întreaga țară, precum și celor stabiliți peste hotare, pentru că au ieșit la urne, au participat la alegeri și la referendumul constituțional.

Fiecare vot cinstit din aceste alegeri a demonstrat că moldovenii au învins o caracatiță coruptă care a încercat să schimbe rezultatele, inclusiv cele ale referendumului constituțional. Totuși, această tentativă a eșuat, având în vedere că majoritatea a susținut modificările Constituției, care includ integrarea europeană în legea supremă a țării.

Votul moldovenilor reafirmă faptul că suntem o democrație în care fiecare vot contează cu adevărat.

Ceea ce știm deja este că majoritatea a spus „Da” pentru viitorul european al țării noastre. Uniunea Europeană ne-a auzit și a salutat referendumul, rezultatele înregistrate și alegerea făcută de poporul Republicii Moldova pe 20 octombrie”, a spus Daniel Vodă după ședința de Guvern.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:5,14 m/s
Thu
11
Fri
11
Sat
11
Sun
12
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău