Daniel Ioniță, despre recuperarea frecvenței naționale de emisie de către SRT: „Contăm pe sprijinul autotirăților din R.Moldova pentru a repara o nedreptate”

  • 19 Septembrie 2019 11:16
Daniel Ioniță, despre recuperarea frecvenței naționale de emisie de către SRT: „Contăm pe sprijinul autotirăților din R.Moldova pentru a repara o nedreptate”

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, a venit cu un mesaj referitor la recuperarea frecvenței naționale de către Societatea Română de Televiziune (SRT) care ar permite de emisie care să permită difuzarea programelor canalului TVR MOLDOVA pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

„Contam pe sprijinul autorităților responsabile și competente din Republica Moldova pentru a reveni la normalitate și a repara o nedreptate. TVR Moldova trebuie să ajungă în casele tuturor cetățenilor Republicii Moldova, prin alocarea licenței analogice cu acoperire națională eliberată de Canal 2. Reținem că avem de partea noastră și un dosar închis printr-o înțelegere amiabilă la CEDO”, a declarat Daniel Ioniță. 

Menționăm că Societatea Română de Televiziune a adresat o solicitare către Consiliul Coordonator al Audiovizualului ce conține toate demersurile legale pentru a recăpăta frecvența națională de care a fost lipsită în anul 2007. Acest lucru se întâmplă după ce Compania „Telestar Media”, care are în proprietate postul de televiziune Canal 2, a anunțat că renunță la frecvența națională și recomandă aceasta să fie returnată Societății Române de Televiziune.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău