Viorica Dăncilă: Nu îmi voi da demisia; continuăm programul de guvernare

  • 27 Mai 2019 18:05
Viorica Dăncilă: Nu îmi voi da demisia; continuăm programul de guvernare

Premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv al PSD, a anunțat, luni, după ședința conducerii partidului, că nu va demisiona, indiferent de solicitări, menționând că va continua programul de guvernare.

'Vreau să asigur că nu-mi voi da demisia indiferent de solicitările unora sau altora. Voi respecta decizia luată în Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă, dar asta nu înseamnă că dacă cineva îmi cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru. Suntem un partid responsabil, pentru că avem o guvernare responsabilă. Ne dăm seama că este importantă stabilitatea țării, este important că încă deținem președinția rotativă a Consiliului UE', a afirmat Dăncilă.

Ea a spus că mulțumește electoratului pentru votul dat, iar partidul va face o analiză pentru a vedea unde a greșit.

'Vom veni cu soluții astfel încât să recâștigăm electoratul, să luăm cele mai bune măsuri și cred că una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare. Asigur toți primarii că vom continua programele pe care le-am început, vom continua acordarea fondurilor guvernamentale atât pe PNDL1, cât și pe PNDL2, dar și pe Fondul de Dezvoltare și Investiții', a precizat Dăncilă.

Aceasta a dat asigurări că nu sunt tabere în partid.

'Nu există tabere în partid. După cum vedeți suntem din aproape toate zonele țării. Discuțiile le vom avea în partid, chiar dacă unele din discuții vor fi contradictorii, vom ieși mult mai uniți, așa cum trebuie să fie într-un partid care are responsabilitatea guvernării, într-un partid care trebuie să intre întărit în viitoarele alegeri, fie că vorbim de alegerile prezidențiale, locale sau parlamentare', a adăugat Dăncilă.

Ea a subliniat că a convocat marți Biroul Național al PSD la ora 11,00 și Comitetul Executiv la ora 18,00, pentru a decide pașii ce trebuie urmați.

'Împreună vom lua decizii, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să-i facem și cum putem acționa în perioada următoare într-un mod unitar, într-un mod care să arate unitatea PSD', a spus Dăncilă.

sursa: AGERPRES

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
30,52
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău