Daily Mail: What did they Putin that missile? /Ce au pus în racheta aia? (VIDEO)

  • 28 Iulie 2015 10:11
Daily Mail: What did they Putin that missile? /Ce au pus în racheta aia? (VIDEO)

Ziua marinei ruse a eșuat când racheta lansată pe de o navă de război s-a prăbușit în mare. Un moment aniversar, intenționat ca o demonstrație de putere, a ajuns de râsul lumii când o rachetă a ratat lansarea, scrie publicația Daily Mail.

Manifestările festive s-au ținut în toată Rusia de ziua marinei, o comemorare anuală a victoriilor marinarilor ruși. Dar în portul Sevastopol din peninsula Crimeea, atenția a fost deturnată de o racheta buclucașă lansată de pe fregata rusă Ladny care a încercat să tragă asupra unei ținte simulate în timpul unei demonstrații. O înregistrare video a unui participant la manifestare arată racheta făcând o serie de volute în aer înainte de a se prăbuși în mare, ratând de puțin nava de război de pe care a fost lansată. 

Din fericire președintele rus Vladimir Putin  nu a fost de față la această ”performanță” el celebrând ziua marinei la Baltiysk în enclava Kaliningrad.

Ziua Marinei ruse este celebrată în fiecare an în ultima duminică a lunii iulie. Ministrul rus apărării Serghei Șoigu a spus că, în mod tradițional, în această zi sunt cinstiți și omagiați marinarii, veteranii, constructorii de nave și organizațiile de cercetare ale complexului militar-industrial, toți cei care sunt inseparabil legați de serviciul naval. Evenimente festive au avut loc în toate porturile rusești cu participarea flotelor din Pacific, Marea Nordului, Marea Batilcă, Marea Neagră și a flotilei din Marea Caspică.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău