Curse charter spre Moscova începând cu data de 25 decembrie

  • 17 Decembrie 2020 11:05
Curse charter spre Moscova începând cu data de 25 decembrie

Începând cu data de 25 decembrie, și compania aeriană Aeroflot din Rusia lansează curse charter de pe Aeroportul Internațional Chișinău în Aeroportul Șeremetievo din Moscova. Zborurile vor fi efectuate în zilele de vineri și duminică, transmite IPN.

Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova precizează că cetățenii ruși care sosesc acasă trebuie să completeze un chestionar la bordul aeronavei sau electronic. De asemenea, în termen de trei zile calendaristice de la data sosirii, urmează să efectueze testul la COVID-19 și să informeze despre rezultatele testării. Până la primirea rezultatelor, persoana este obligată să stea în izolare, conform domiciliului.

Pentru cetățenii străini, cu anumite excepții, intrarea în Rusia mai rămâne restricționată. Cei care au motive să intre în Federația Rusă, la trecerea frontierei de stat rusești, trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului la COVID-19, efectuat nu mai devreme de trei zile. Rezultatele trebuie prezentate în limba rusă sau în limba engleză.

Autoritatea Aeronautică Civilă îndeamnă toți pasagerii care intenționează să procure bilete spre Moscova, să consulte pagina Ministerului Afacerilor Externe, rubrica alerte de călătorie și pagina Ambasadei Federației Ruse la Chișinău.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău