Cum arată noul Citroen C4 Cactus, lansat în România

  • 20 Mai 2018 17:03
Cum arată noul Citroen C4 Cactus, lansat în România

Planul constructorului francez este de a completa gama de modele pe segmentele mai căutate în piață, astfel că Citroen a introdus în segmentul B noul C3 și a venit apoi cu C3 Aircross pentru categoria SUV-urilor de segment B. În prezent este lansat pe piață noul C4 Cactus pentru segmentul C, iar spre sfârșitul acestui an este așteptat să apară și SUV-ul de segment C – Citroen C5 Aircross, după lansarea oficială în Europa.

Noul C4 Cactus a fost îmbunătățit substanțial, adoptând codurile clasice ale segmentului în ceea ce privește tehnologia și motorizările. Prin acest model francezii transformă C4 Cactus în primul model din Europa care este dotat cu suspensia cu Amortizoare Hidraulice Progresive. Și tot ca premieră mondială pe această nouă mașină descoperim și scaunele Advanced Comfort. 

Noul model Citroen C4 Cactus oferă 31 de posibilități de personalizare exterioară cu 9 culori de caroserie și 4 Pachete de Culori, care includ nuanțe rafinate, ce permit clienților să-și personalizeze mașina. 

Noul model beneficiază de motorizări care asigură o performanță superioară, adaptată pentru un condus în mediul urban, deplasări de weekend sau destinații mai îndepărtate. Noul C4 Cactus este dotat cu motor PureTech de 3 cilindri pe benzină care a fost premiat până acum cu titlul International Engine of the Year în 2015, 2016 și 2017 pentru versiunile PureTech 110 și PureTech 130, dar și cu motoare diesel BlueHDi. 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău