Cum a sărbătorit prințul William împlinirea a 38 de ani

  • 21 Iunie 2020 19:01
Cum a sărbătorit prințul William împlinirea a 38 de ani

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronului britanic, a sărbătorit în cadru privat duminică împlinirea a 38 de ani, informează DPA, potrivit AGERPRES.ro.

Kensington Palace a postat pe Twitter o nouă fotografie a lui William cu cei trei copii ai săi: prințul George, de 6 ani, prințesa Charlotte, de 5 ani, și prințul Louis, de 2 ani. Se precizează că fotografia a fost făcută la începutul acestei luni de soția lui William, Kate, ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani.

William este al doilea la rând pentru a-i succeda bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, după tatăl său, prințul Charles, în vârstă de 71 de ani.

El este fiul cel mare al lui Charles și al regretatei Diana, Prințesa de Wales, care a murit într-un accident de mașină în 1997.

Charles a postat duminică pe contul de Twitter al reședinței sale, Clarence House, o fotografie, făcută tot de Kate, în care William îi cuprinde umerii cu brațul.

"Îi doresc o zi de naștere foarte fericită ducelui de Cambridge astăzi!", a scris Charles, folosind un alt titlu oficial al lui William.

Și Palatul Buckingham i-a urat lui William pe Twitter aniversare fericită, postând o fotografie a lui William și a celor trei copii ai săi într-un leagăn, imagine de asemenea surprinsă de Kate.

William a servit în forțele armate britanice timp de șapte ani și jumătate, pe când avea 20 de ani, antrenându-se ca pilot de elicopter.

În ultimii ani, și-a crescut vizibilitatea în calitate de susținător al sănătății mintale, persoanelor fără adăpost, conservării naturii și altor organizații de caritate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău