Cu zece zile înainte de nunta regală, Meghan are statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

  • 09 Mai 2018 18:00
Cu zece zile înainte de nunta regală, Meghan are statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

Cu un surâs ușor și dezarmant pe buze, părul desfăcut și cu inelul de logodnă pe deget, statuia din ceară a actriței Meghan Markle a fost prezentată miercuri la muzeul Madame Tussauds din Londra, cu zece zile înainte de căsătoria anului dintre actriță și prințul Harry, informează AFP și EFE.

Statuia a fost terminată în aproape 6 luni, conform lui Stephen Mansfield, unul dintre sculptorii în ceară care a participat la proiect.

„A trebuit să ne grăbim puțin: odată ce a fost anunțată logodna (la 27 noiembrie 2017 n.r.) am luptat cu timpul", a precizat el.

Meghan Markle este reprezentată într-o rochie verde pe care a purtat-o cu ocazia participării la o emisiune de televiziune la BBC, unde alături de prințul Harry, a vorbit despre logodnă.

La doar câteva ore după ce actrița a apărut la televizor cu această rochie, marca Parosh, producătorul a anunțat că stocurile au fost epuizate. Ulterior producătorul a relansat rochia pe piață sub denumirea "The Meghan".

Statuia din ceară a prințului Harry a fost și ea recosmetizată. Turnată inițial pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a prințului, în 2014, statuia a fost modificată iar varianta din ceară a prințului are acum "o elegantă barbă", conform reprezentanților muzeului.

„A fost o provocare majoră pentru că publicul are așteptări enorme", a mai susținut Stephen Mansfield.

Cele două statui vor fi accesibile vizitatorilor muzeului începând din 18 mai, în ajunul nunții ce va fi organizată la Castelul Windsor, în apropierea Londrei.

Tot miercuri, muzeul Madame Tussauds din New York va prezenta propria sa variantă din ceară a lui Meghan Markle. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău