GALERIE FOTO | Cu ocazia Zilei Independenții au loc manifestări în toate localitățile

  • 27 August 2019 08:28
GALERIE FOTO | Cu ocazia Zilei Independenții au loc manifestări în toate localitățile

Cu ocazia Zilei Independenții astăzi vor avea loc manifestări în toate localitățile. La Chișinău, evenimentele vor începe cu depuneri de flori la monumentul „Maica îndurerată”, la ora 08 și 30.

Cu ocazia Zilei Independenții astăzi vor avea loc manifestări în toate localitățile. La Chișinău, evenimentele vor începe cu depuneri de flori la monumentul „Maica îndurerată”, la ora 08 și 30.. La Chișinău, evenimentele vor începe cu depuneri de flori la monumentul „Maica îndurerată”, la ora 08 și 30.

Președintele Igor Dodon va depune flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt la ora 10.00, iar membrii cabinetul de miniștri și cetățeni vor depune flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt la ora 11.00.

Guvernul planifică de Ziua Independenței o activitate în fața clădirii executivului, cu genericul „Cabinetul de miniștri, de vorbă cu cetățenii”. Evenimentul este planificat pentru ora 17:00 și va dura aproximativ o oră, iar de la ora 18 în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert cu participarea Orchestrei de tineret, Ansamblului de dansuri populare „JOC”, Orchestra „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros, Ansamblul „Crenguța de Iederă”, Surorile Osoianu și alții.

Circulația rutieră pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt este sistată  pe tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. Circulația transportului public este redirecționată pe străzile adiacente.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău