Cu mintea deschisă | Înainte de a căuta soluții peste mări și țări poate am putea mai întâi să ne săpăm via noastră, ca în povestea ”Ulciorului cu galbeni” ca să vedem ce valori avem la îndemână aici lângă noi

  • 09 Ianuarie 2020 12:36
0%
00:00:00
00:00:00

Înainte de a căuta soluții peste mări și țări poate am putea mai întâi să ne săpăm via noastră, ca în povestea ”Ulciorului cu galbeni” ca să vedem ce valori avem la îndemână aici lângă noi. Abordarea LEADER este un instrument al Uniunii Europene de dezvoltare a zonelor rurale ce ajută oamenii să identifice și să valorifice resursele locale.

Prin intermediul Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) comunitățile decid care sunt prioritățile lor și comorile locale ce pot fi puse în valoare. Ce au reușit să realizeze Grupurile de Acțiune Locală din diverse regiuni ale Moldovei, cum îi modelează pe oameni aceste experiențe și ce presupune abordarea LEADER povestim azi, cu mintea deschisă, cu Ana Cerneva, directoarea executivă a Rețelei Naționale LEADER în Rep. Moldova, Tomasz Horbowski, conducătorul reprezentanței Solidarity Fund Polonia în Moldova și Marina Albu, președinta Rețelei Naționale LEADER în Rep. Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău