Cu mintea deschisă | Cum ar fi să ieși dimineața din bloc, să treci prin livada din cartier, să-ți culegi câteva cireșe sau câteva caise și să mergi mai departe spre stația de troleibuz?

  • 02 Ianuarie 2020 13:14
0%
00:00:00
00:00:00

Cum ar fi să ieși dimineața din bloc, să treci prin livada din cartier, să-ți culegi câteva cireșe sau câteva caise și să mergi mai departe spre stația de troleibuz savurând din fructe sau păstrându-le pentru masa de prânz?

Iar seara când revii acasă să mai strângi o poală sau să mai stai de vorbă cu vecinii în livadă, gustând din cireșe? Aceste imagini nu sunt utopice și vor fi foarte curând posibile în câteva curți de bloc din Chișinău.

Inițiativa face parte dintrun concept mai larg despre viața în oraș, care poate fi mai prietenos, mai comestibil, altfel spus, mai pentru oameni. Despre aceste gânduri și cum puteți să vă faceți viața în Chișinău și în alte orașe mai armonioasă și mai gustoasă, povestim azi, cu mintea deschisă, cu Lilia Nenescu, activistă, coordonatoare de proiecte la Comunități Active pentru Democrație Participativă și Gabriela Isac, coordonatoarea inițiativei Seed It Forward, directoare de programe la Asociația EcoVisio.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău