Cu ce echipă a semnat cel mai bogat fotbalist din lume și ce avere are. Îi eclipsează pe Ronaldo și pe Messi

  • 24 Septembrie 2020 18:59
Cu ce echipă a semnat cel mai bogat fotbalist din lume și ce avere are. Îi eclipsează pe Ronaldo și pe Messi

Clubul Maritimo Funchal, din prima ligă a Portugaliei, a anunțat că l-a transferat pe Faiq Bolkiah, fiul prințului Bruneiului, a cărui avere este estimată la 20 de miliarde de euro.

Faiq Bolkiah a semnat cu Maritimo Funchal

Bolkiah, în vârstă de 22 ani, considerat cel mai bogat fotbalist din lume, evoluează pe postul de extremă și era liber de contract, după despărțirea de clubul englez Leicester City, la care a evoluat în categoriile inferioare (U23).

"Sunt foarte fericit că mă aflu aici și am luat această decizie. Sigur sigur că este clubul potrivit pentru mine și pentru cariera mea. Obiectivul meu este să dau mereu totul la fiecare antrenament și meci, să evoluez și să îmi ajut echipa", a declarat Faiq Bolkiah pentru site-ul oficial al clubului lusitan.

Cine este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume

Bolkiah, nepotul sultanului Bruneiului, Hassanal Bolkiah, a fost selecționat până acum de șase ori în reprezentativa țării sale, a fost numit căpitan și a reușit să marcheze un gol.

Născut la Los Angeles, Faiq Bolkiah a evoluat în carieră la tineretul lui Southampton, tineretul lui Chelsea, Chelsea U18, Leicester U18 și Leicester U23.

Bolkiah avea la Leicester un salariu infim față de cei pe care îi eclipsează în topul bogaților. Încasa doar 1.000 de lire sterline pe săptămână.

Cristiano Ronaldo îl urmează pe Bolkiah în topul celor mai bogați fotbaliști, cu o avere de 450 de milioane de euro, iar podiumul este completat de Leo Messi, cu 400 de milioane de euro. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău