CSM a anunțat concurs pentru suplinirea posturilor vacante de judecător la Curtea de Apel Chișinău și la cea de la Bălți, prin transfer temporar

  • 15 Iulie 13:40
CSM a anunțat concurs pentru suplinirea posturilor vacante de judecător la Curtea de Apel Chișinău și la cea de la Bălți, prin transfer temporar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat concurs pentru suplinirea, prin transfer temporar, a 10 posturi vacante de judecător la Curtea de Apel Chișinău și a șapte posturi vacante de judecător la Curtea de Apel Bălți, transmite BIZLAW.

Conform art. 6 alin. (5) din Legea nr. 544 din 20 iulie 1995 cu privire la statutul judecătorului, la funcția de judecător al curții de apel poate candida persoana cu o vechime în muncă în funcția de judecător de cel puțin patru ani.

Pentru a participa la concurs, candidații vor prezenta la CSM următoarele acte:

  • cerere de participare la concurs;
  • curriculum vitae;
  • informație privind existența sau inexistența sancțiunilor disciplinare (de la Colegiul disciplinar);
  • scrisoare de motivare;
  • informația despre activitatea relevantă în calitate de judecător (specializare, volum de lucru, eficiență, complexitatea și tipologia dosarelor examinate ș.a.).

Cererile de participare la concurs urmează să fie depuse la sediul Consiliului Superior al Magistraturii sau la adresa de e-mail [email protected] până în 28 august 2024, inclusiv.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
1,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0,51 m/s
Sat
6
Sun
8
Mon
9
Tue
11
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău