CSJ a respins recursul avocaților lui Ilan Șor, deputatul rămâne dat în căutare

  • 31 Iulie 2019 11:15
CSJ a respins recursul avocaților lui Ilan Șor, deputatul rămâne dat în căutare

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a respins astăzi recursul avocaților fostului primar de Orhei și deputat în actualul Parlament, Ilan Șor împotriva deciziei Curții de Apel Cahul prin care acesta a fost anunțat în căutare națională, pe numele său fiind emis și un mandat de arest.

Câteva sute de persoane, susținuți de mai mulți deputați ai fracțiunii ”Partidul Șor”, au protestat langă sediul CSJ, cerând anularea deciziei judecătorești.

Amintim că, și Ministerul Afacerilor Interne l-a anunțat marți în căutare națională și internațională pe Ilan Șor, acțiune pusă în sarcina Inspectoratului General al Poliției.

Ilan Șor, condamnat în prima instanță la 7 ani și 6 luni de închisoare, pentru spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari și principalul suspect, potrivit raporturilor companiei Kroll, în dosarul ”furtului miliardului”, ar fi părăsit R.Moldova la 14 iunie, cu un avion privat de pe aeroportul din Chișinău. Numele său nu apare însă în bazele de date ale Poliției de Frontieră.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău