CSJ a decis: Mai mulți candidați la funcția de membru în CSP și CSM vor fi reevaluați

  • 02 August 2023 10:36
CSJ a decis: Mai mulți candidați la funcția de membru în CSP și CSM vor fi reevaluați

17 candidați la funcția de membru în Consiliul Superior al Procurorilor /CSP/ și Consiliul Superior al Magistraturii /CSM/ vor fi reevaluați. Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ al Curții Supreme de Justiție /CSJ/ a decis anularea deciziilor Comisiei independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor și dispunerea reluării procedurilor de evaluare, comunică MOLDPRES.

Conform deciziilor de la CSJ, vor fi reevaluați Angela Popil, Vladislav Holban, Alexei Panis, Anatolie Gîrbu, Veronica Cupcea, Alexandru Rotari, Stanislav Sorbalo, Valentin Caisin, Ion Chirtoaca, Vitalie Codreanu, Vitalie Stratan, Angela Bostan, Aureliu Postica, Victor Sandu, Nicolae Sova, Aliona Miron, Cristina Gladcov, Tatiana Chiriac, Ecaterina Buzu, scrie sursa citată.

Potrivit CSJ, se anulează deciziile Comisiei independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor și se dispune reevaluarea candidaților.

Deciziile Curții Supreme de Justiție sunt irevocabile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:1,54 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău