Cristofor Aldea-Teodorovici va concerta la București, de Ziua Națională a României

  • 26 Noiembrie 2016 11:43
Cristofor Aldea-Teodorovici va concerta la București, de Ziua Națională a României

De Ziua Națională a României va avea loc primul concert susținut în București de fiul regretaților artiști Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Cristofor Aldea-Teodorovici, acompaniat de orchestra sa.

Concertul organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, se va desfășura pe 1 decembrie, la ora 19:00, la Cinema PRO, scrie Infoprut.ro.

În cadrul evenimentului, vor fi interpretate renumitele cântece ale Renașterii Naționale din Basarabia, dar și alte piese compuse de Ion Aldea-Teodorovici, anunță organizatorii.

Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradițiile folclorice și muzica contemporană, care își propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor și al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.

Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul și etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei.

Intrarea la concert este liberă. Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT precizează că cei care doresc să participe la eveniment pot completa un formular – http://bit.ly/2g31wi3 – pentru asigurarea locurilor în sală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău