Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri prin golul marcat pe „Santiago Bernabeu”

  • 12 Aprilie 2018 12:02
Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri prin golul marcat pe „Santiago Bernabeu”

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care a înscris golul ce a dus-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, miercuri seara, 12 aprilie, a ajuns la 15 goluri marcate în actuala ediție a celei mai importante competiții intercluburi la fotbal de pe continent, aproape dublu față de următorii clasați.

Ronaldo a stabilit noi recorduri prin golul marcat pe „Santiago Bernabeu”, acesta fiind al 11-lea meci consecutiv în Champions League în care marchează. Totodată, lusitanul a ajuns la 120 de goluri marcate în cariera sa în Champions League.

Cristiano Ronaldo a înscris din penalty în min. 90+8, iar Real s-a calificat în semifinalele competiției deși a fost învinsă acasă de Juventus cu scorul de 3-1. Madrilenii câștigaseră la Torino cu 3-0.

Clasamentul marcatorilor după sferturile de finală ale Ligii Campionilor, ediția 2017-2018:
15 goluri: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
8 goluri: Ben Yedder (Sevilla), Roberto Firmino (Liverpool), Salah (Liverpool)
7 goluri: Cavani (Paris SG), Kane (Tottenham), Mané (Liverpool)
6 goluri: Dzeko (AS Roma), Messi (FC Barcelona), Neymar (Paris SG)
5 goluri: Aboubakar (FC Porto), Coutinho (Liverpool), Higuain (Juventus), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Romelu Lukaku (Manchester United)
4 goluri: Aguero (Manchester City), Aubameyang (Dortmund), Gabriel Jesus (Manchester City), Mandzukic (Juventus), Kylian Mbappé (Paris SG), Oberlin (Basel), Son Heung-min (Tottenham), Sterling (Manchester City), Talisca (Beșiktaș), Tosun (Beșiktaș)



Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău