Cristiano Rolando va evolua pentru Portugalia în Liga Națiunilor

  • 08 Mai 2019 14:21
Cristiano Rolando va evolua pentru Portugalia în Liga Națiunilor

Starul Cristiano Ronaldo va face parte "cu siguranță" în lotul Portugaliei care va disputa semifinalele Ligii Națiunilor, în luna iunie, a anunțat selecționerul lusitan Fernando Santos, citat de AFP, preluat de Agerpres.

"Da, el va figura cu siguranță" pe lista care va fi dată publicității pe 23 mai, a declarat Santos pentru postul portughez de televiziune Sport TV.

"Absența sa din faza calificărilor a fost bine explicată și a fost total legitimă și de înțeles", a adăugat selecționerul.

Cristiano Ronaldo, cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, nu a evoluat pentru naționala Portugaliei în primele șase meciuri disputate după Cupa Mondială 2018, pentru a se putea adapta cât mai bine la noul său club, Juventus Torino, la care s-a transferat în vara trecută de la Real Madrid.

El a revenit în selecționată în luna martie, cu ocazia preliminariilor EURO 2020, fără să reușească să marcheze însă în meciul cu Ucraina (0-0). El a fost înlocuit apoi după o jumătate de oră de joc în partida cu Serbia (1-1), din cauza unei accidentări la o coapsă.

Portugalia va înfrunta pe teren propriu Elveția în semifinalele Ligii Națiunilor, pe 5 iunie, în cealaltă partidă din penultimul act urmând să se întâlnească Olanda și Anglia.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău