Crin Antonescu a susținut o prelegere la Academia de Științe a Moldovei

  • 05 Decembrie 2013 19:54
Crin Antonescu a susținut o prelegere la Academia de Științe a Moldovei

Președintele Senatului Crin Antonescu a susținut, joi, 4 decembrie, o prelegere publică la Academia de Științe a Moldovei în care a vorbit despre valorile europene și a îndemnat Republica Moldova să-și continue parcursul european.

De asemenea, în cadrul vizitei sale la Chișinău, el a donat un lot de 25 de calculatoare școlilor cu predare în grafia latină din stânga Nistrului. 
 
Europa sprijină eforturile de integrare a Republicii Moldova, care trebuie să urmeze reformele, a declarat Crin Antonescu la Academia de Științe. El a menționat că țara noastră trebuie să continue aceste eforturi, chiar dacă nu sunt ușoare.
 
În cadrul unei întrevederi la Ambasada României, Crin Antonescu le-a mulțumit profesorilor de la liceele din Transnistria pentru curaj și devotament.
 
Maria Roibu, directorul liceului 'Alexandru cel Bun' din Tighina a menționat în special necesitatea susținerii morale pentru elevii, părinții și profesorii acestor instituții.
 
Amintim că președintele Senatului României a întreprins ieri și astăzi o vizită la Chișinău în cadrul căreia a avut întrevederi cu mai mulți oficiali și a participat la evenimente publice.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:5,66 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău