Cozi și circulație dificilă la unele puncte de trecere a frontierei

  • 06 August 2019 09:55
Cozi și circulație dificilă la unele puncte de trecere a frontierei

În unele puncte de trecere a frontierei este înregistrat un flux majorat al unităților de transport, iar ca rezultat, circulația devine anevoioasă și cresc timpii de așteptare, informează MOLDPRES.

Astfel, în dimineața zilei de marți, 6 august, în punctul de trecere Mirnoe, de la ora 06.00 a început să crească timpul de așteptare la traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară, ajungând la 30 de minute. Estimativ, aceste valori ridicate de trafic se vor menține până la ora 09.00.

Trafic îngreunat a fost înregistrat în această dimineață și în punctul de trecere comun Criva, după barieră fiind format un rând de 40 de mijloace de transport, la ora actuală circulația este degajată, iar timpul de așteptare nu depășește 20 de minute.

Pentru a fluidiza traficul, Poliția de Frontieră a mărit numărul colaboratorilor la prima linie de control, iar în caz de necesitate, traficul este redirecționat pe arterele libere.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 71 629 traversări. Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Leușeni și Aeroportul Internațional Chișinău.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău