COVID-19: O patiserie din Viena a creat un produs adaptat vremurilor de pandemie

  • 15 Februarie 2021 14:15
COVID-19: O patiserie din Viena a creat un produs adaptat vremurilor de pandemie

O patiserie din Viena a creat o versiune adaptată vremurilor de pandemie a unui preparat tradițional, menită să "injecteze" o doză de umor în așteptarea imunizării anti-COVID-19, relatează dpa, preluat de Agerpres.

Concepută pentru sezonul carnavalului care se încheie marți, "Mayor's doughnut" (gogoașa primarului) este decorată cu mici sfere țepoase asemănătoare unui coronavirus. O seringă de plastic umplută cu lichior advocaat este înfiptă în fiecare gogoașă.

Preparatul inovator face referire nu foarte subtil la mai mulți primari austrieci care au ținut prima pagină a ziarelor pentru că s-au vaccinat anti-COVID-19 înaintea populației generale, asigurându-și dozele în timpul campaniilor de vaccinare din căminele locale pentru vârstnici.

"Toți vrem să fim imunizați. Așteptăm cu toții", a declarat Doris Felber, care conduce lanțul de patiserii Felber ce vinde gogoșile speciale.

"Am vrut să facem așteptarea mai ușoară cu o mică doză, puțin alcool", a declarat ea pentru radiodifuzorul austriac ORF.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău